Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle leverancer fra BY KROHN.

________________________

BESTILLING OG BETALING

Vi accepterer følgende kort: Dankort, VISA, Mastercard, JCB og American Express. Der pålægges intet gebyr for kortbetalinger.

Du kan også vælge at betale med din PayPal-konto, eller med et kreditkort via PayPal. Du viderestilles automatisk til PayPal når du gennemfører din bestilling, og du behøver ikke en PayPal konto for at handle i vores webshop. Det eneste du skal have klar er en gyldig e-mailadresse og kreditkort. 

Alle priser på www.bykrohn.dk er angivet i danske kroner (DKK) inklusive 25% moms. Når du har gennemført ordren trækkes beløbet først fra din konto, når dine varer er afsendt fra BY KROHN.

________________________

ORDREBEKRÆFTELSE OG FAKTURA

Så snart vi har modtaget din bestilling modtager du en ordrebekræftelse på e-mail. Denne e-mail vil indeholde oplysningerne om din bestilling og et ordrenummer, som du bedes referere til, i tilfælde af, at du får brug for at kontakte os. Du vil modtage en faktura med leveringen af din bestilling.

________________________

LEVERING OG FRAGT

Vi bestræber os på at levere inden for 2-5 hverdage i Danmark og 3-7 hverdage inden for Europa med mindre andet fremgår. Leveringstiden kan i særlige perioder være længere i forbindelse med ferieafholdelse og mangelfulde leverancer fra vores leverandører. Er dette tilfældet vil du altid få besked herom på den e-mailadresse, som du opgiver ved køb.

Dine varer sendes altid med Post Danmark. Hvis dine varer sendes som pakke og du ikke er hjemme på leveringstidspunktet, vil du få udleveret en pakke-label fra Post Danmark, og kan afhente pakken på dit lokale posthus.

Alle plakater leveres uden ramme med mindre andet er angivet i beskrivelsen af varen. A4 plakater sendes i solide kvalitetskuverter og alle plakater i størrelser derover leveres i hårde paprør. Skulle der mod forventning være sket noget med leverancen undervejs bedes du henvende dig på mail posterbykrohn@gmail hurtigst muligt efter modtagelsen.

Alle ordrer tillægges et fast beløb på 40 DKK for levering i Danmark. 

________________________

LEVERING TIL UDLANDET

Vi leverer plakater og mindre rammer til alle dele af verden. Alle ordrer tillægges et fast beløb for fragt. Denne vil blive oplyst inden betaling. Vi kan dog desværre ikke tilbyde at sende rammer i A3 og B2 størrelse til udlandet.


________________________

REKLAMATIONSRET

Dit køb af omfattet af købeloven, og du har 2 års reklamationsret. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert eller beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret fejl eller mangler. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles på e-mail: posterbykrohn@gmail.com

Du kan også udnytte din reklamationsret ved at sende varen retur med tydelig fejlbeskrivelse. I den forbindelse skal vi gøre opmærksom på, at det ikke er muligt at møde op personligt på vores adresse uden forudgående aftale, da der ikke vil være personer tilstede på adressen i dagtimerne. Vi betaler naturligvis dine forsendelsesomkostninger, hvis du er nødsaget til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Vi forbeholder os ret til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare frem for at betale købssummen tilbage.

Reklamationsvarer sendes til:

BY KROHN
Att: Louise Marie Krohn
Hans Egedes Gade 21, 4. Th
2200 København N

________________________

FORTRYDELSESRET

BY KROHN yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget. For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Du kan informere os på posterbykrohn@gmail.com.

Vedlæg venligst den fremsendte kvittering eller en kopi af denne.

Når vi har modtaget returvaren og konstateret at den overholder reglerne for returnering af varer overfører vi hele købsbeløbet tilbage til kontoen, hvorfra betalingen er foregået. BY KROHN tilbagebetaler beløbet senest 14 dage efter at vi har modtaget besked om, at du ønsker at returnere dine varer. Har vi endnu ikke modtaget varerne retur på dette tidspunkt vil du blive bedt om at fremlægge dokumentation for, at varen er afsendt.

Returvarer sendes til:

BY KROHN
Att: Louise Marie Krohn
Hans Egedes Gade 21, 4. Th
2200 København N

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har nemlig selv ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den. Gem derfor postkvittering samt evt. track and trace nummer. 

Du er selv ansvarlig for afholdelse af returomkostningerne. Vi forventer, at du afsender varerne hurtigst muligt efter, du har givet besked om fortrydelse, og du skal sende dem retur senest 14 dage efter, du har fortrudt. Det vil sige, at varerne skal være os i hænde senest 30 dage fra den dag, varen er modtaget.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må bese og afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

________________________

SIKKERHED

Al data som udveksles mellem dig og vores betalingssystem foregår gennem en krypteret SSL (Secure Socket Layer) forbindelse. Dine kontaktoplysninger behandles fortroligt og videregives ikke til tredje part.

________________________

PAPIR OG FARVEKALIBRERING

Alle plakater trykkes hos et professionelt trykkeri på kvalitetspapir, der er beregnet til formålet. Det skal nævnes, at vi til produktionen samarbejder med forskellige trykkerier og at der derfor benyttes forskellige trykmetoder og papirtykkelse varierende fra produkt til produkt. Derfor kan der forekomme variationer i de forskellige producerede oplag samt formater, hvad angår papirtykkelse, skarphed i motiver samt farvekalibrering.

Det skal ligeledes nævnes, at vi ikke kan garantere for, at de farver du oplever på din skærm, afspejler præcist farverne på vores fysiske produkter. Dog står vi altid inde for kvaliteten af vores produkter og trykker altid på kvalitetspapir udvalgt specielt til formålet.

Hvis ovenstående giver anledning til spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på mail: posterbykrohn@gmail.com.

________________________

KONTAKTINFORMATION

BY KROHN
Hans Egedes gade 21, 4. th
2200 København N

posterbykrohn@gmail.com
www.bykrohn.dk

CVR 35 98 15 19

Kontaktperson

Louise Marie Krohn
Telefon: 26 83 35 51